Onderwijsinstellingen

G-sport serie zorginstelling

Dagelijks actief in beweging.

Voor kinderen en jongeren is het heel belangrijk dat ze dagelijks actief in beweging kunnen blijven. Daarom ontwikkelde OFS de ideale school workout op maat van scholen, zelfs voor de allerkleinsten. De toestellen stimuleren balans, lenigheid, coördinatie, kracht en conditie. 

gezondheid voordeel outdoor fitness

Gezondheid

Een school workout maakt kinderen en jongeren vertrouwd met sporten. De oefeningen geven energie voor lichaam en geest én verhogen het concentratievermogen in de les.  

sociale interactie voordeel outdoor fitness

Sociale stimulatie

Samen buiten sporten stimuleert het sociaal contact en groepsgevoel tussen de leerlingen. Een buitenfitness maakt oefenen gezellig en plezant voor alle leerlingen. 

brede inzetbaarheid outdoor fitness

 Brede inzetbaarheid

De laagdrempelige outdoor fitnesstoestellen passen binnen de diversiteit van een school. Elke leerling kan op eigen niveau gebruik maken van de toestellen.

op maat outdoor fitness

Aanbod op maat

De toestellen zijn speciaal ontworpen voor de kleinsten. De opstelling en grootte van het park worden in samenspraak op maat gemaakt van uw school.  

Veiligheid

Alle outdoor toestellen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, voor fitnesstoestellen én speeltoestellen, en zijn TÜV gekeurd. Daarnaast zijn ze weersbestendig en robuust.

verhuur outdoor fitness toestellen

 Verhuur

Het is mogelijk om bepaald toestellen voor een korte periode te huren. Zo kunnen de leerlingen kennismaken met de toestellen en ze al een keer uittesten.