Inhuldiging outdoor fitnesstoestellen

27/06/2012

BERINGEN - 

De stad Beringen beschikt sinds kort over twaalf outdoor fitnesstoestellen. De toestellen staan verspreid over twee locaties, meer bepaald zes toestellen aan de Finse piste in Paal en zes aan de serviceflats in Beringen-centrum.

In Paal kunnen de sportievelingen als aanvulling op hun looptraining op zes toestellen terecht om verschillende spiergroepen te trainen.

In Beringen kunnen de bewoners van de serviceflats en de buurtbewoners alzo een deel van hun vrije tijd op een sportieve manier invullen.

Op woensdag 20 juni werden de toestellen aan de serviceflats in de Graaf van Loonstraat officieel ingehuldigd en voorgesteld. Als aanvulling hierop organiseert de dienst sport en recreatie twee demonstratiemomenten in Beringen om het juiste gebruik van de toestellen toe te lichten. Meer bepaald op dinsdag 3 juli en dinsdag 17 juli, telkens om 14 uur.

Tot slot is het de bedoeling om in de toekomst ook telkens zes outdoor fitnesstoestellen te plaatsen in Beverlo, Koersel en Beringen-Mijn. Op die manier kunnen alle inwoners uit Beringen gebruik maken van de outdoor fitnesstoestellen in hun eigen buurt.

Bron: https://www.hbvl.be/cnt/eid146480/extern-inhuldiging-outdoor-fitnesstoestellen