Outdoor Fitness Systems

Fitnesstoestellen voor intensief buitengebruik

OFS presenteert u een assortiment stevige fitnesstoestellen, speciaal ontworpen voor intensief buitengebruik. Het gebruik van deze fitnesstoestellen is gericht op een zeer breed publiek. Door de stevige constructies zijn de toestellen ideaal om op gemeenschappelijke of openbare ruimtes te worden gebruikt, en bieden zij de gebruikers de mogelijkheid om hun fysieke paraatheid op punt te stellen. 

 

Doelgroep

Bij het ontwerpen van deze toestellen is vooral aandacht besteed aan de diverse eisen van de gebruikers. Zowel jongeren, volwassenen als senioren kunnen met onze apparaten specifieke spiergroepen activeren. De verschillende moeilijkheidsgraden kunnen worden ingesteld naargelang de fitheid of behoefte van de gebruiker. Sportief aangelegd zijn is zeker geen vereiste om gebruik te maken van OFS toestellen. 

Sociaal gebeuren..., en iedereen kan het

Het gebruik van OFS is een sociaal gebeuren. Verschillende toestellen zijn bruikbaar met twee of drie personen. Een praatje doen tijdens de oefening is ontspannend en leidt de aandacht af. Even uitblazen en bijpraten op de voorziene zit­gelegenheid kan natuurlijk ook. In tegenstelling tot de fit-o-meter, wordt bij de OFS-sytemen geen honderden meters gelopen. De gebruikers kunnen op een minimum van tijd – en binnen een beperkte ruimte – een mooi resultaat halen. 

Gebruik

Fitness_paneelOFS begeleidt de gebruiker met duidelijke aanwijzigingen op de toestellen. Indien de toestellen op de aangegeven manier worden gebruikt, kan iedereen zijn fysieke gesteldheid op korte termijn verbeteren. De intensiteit en het ritme kunnen daarbij nauwkeurig aangepast worden. Een rondje OFS activeert het hele spierstelsel. De toestellen kunnen als complete set of individueel opgesteld worden.

Comments