Kwaliteit

Van fabrikant tot gebruiker

OFS is nauw betrokken bij de fabricatie van de fitnesstoestellen. Dit heeft voor u het grote voordeel dat er maar 1 aanspreekpunt is voor de verkoop, maar ook voor de productie. Het traject “productie” tot “eind­afnemer” is bij OFS dus erg kort. Heeft u andere wensen of had u liever een aangepaste versie van een fitnesstoestel, neem dan contact met ons op en wij werken de aanpassing voor u uit.

Kwaliteit

Dankzij de eigen inspectie- en ontwikkelingsafdeling engageert OFS zich voor een uitstekend eindproduct. Door de (warme) galvanisatie of metalisatie gevolgd door elektrostatische poedercoating, kunnen we stellen dat onze toestellen bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. De toestellen bestaan voor 90% uit metaal, wat een perfecte bescherming biedt tegen vandalisme. Dit is geen onnodige luxe aangezien veel van deze toestellen op openbare ruimtes geplaatst worden. 

Veiligheid

De wettelijke richtlijnen voor het gebruik van deze toestellen verschillen van land tot land. Op Europees niveau is er nog geen normering. Enkele landen werken aan een nationale regelgeving of aan een experimentele norm. OFS participeert in ieder van deze landen actief in de diverse werkgroepen. OFS heeft zich eveneens als expert aangemeld bij de CEN-commissie. De toestellen worden nauwgezet aangepast aan de evolutie van deze normen. Deze Outdoor Fitness toestellen zijn echter geen speeltoestellen. Ze mogen niet in de nabijheid van speelgelegenheden opgesteld worden. De toestellen zijn geschikt voor personen vanaf 14 jaar en de minimum gestalte is gesteld op 140 cm. De toestellen voldoen aan de Europese nomen TÜV EN 1176 en TÜV EN 957 

Ontwerp en begeleiding

Wetenschappelijk gediplomeerde specialisten hebben meegewerkt aan het concept en aan het op punt stellen van dit assortiment. De handleiding voor een efficiënt gebruik en de juiste inplanting van deze toestellen zijn eveneens door ervaren specialisten uitgewerkt. 

Comments